About

Premiär CrossFit Onyx Borås

Kan du hoppa jämfotahopp och lyfta en vikt från marken? Gillar du träning med mycket glädje och som ger maximal effekt? Då är CrossFit för dig.

CrossFit är en träningsform uppbyggd på kondition och styrka och som baseras på konstant varierande funktionella rörelser som utförs under hög intensitet. I vår vardag utför vi mängder av olika rörelser. Allt från att stå, sitta, kasta, lyfta, klättra och springa. Det sitter i våra gener och det är just dessa rörelser som ligger till grund för de övningar som utförs under ett CrossFit pass.

CrossFit är effektivt tack vare att det bygger på ständigt varierande rörelser utförda under hög intensitet. Det är roligt, du får nya träningskompisar och blir del av en gupp som alltid tränar tillsammans. Vill du utmana dig själv ytterligare, varför inte anmäla dig till en tävling? Och oroa dig inte, CrossFit är designat för att passa alla nivåer av fysisk färdighet. Variationen är det viktigaste!

Dagens WOD står för dagens pass och dessa är konstant varierande.Träningspassen hålls korta och intensiva, ca 30 minuter, och det utförs armlyft, pull ups, repklättring, sit ups m.m. i många eller få repetitioner. Vi tränar även löpning, rodd, hopp och simning. Övningarna och passen kan modifieras efter varje persons fysiska förutsättningar. Mät din fysiska förmåga mot övriga deltagare och utvecklas tillsammans.

Rutin är fienden säger vi! Blanda de olika träningselementen fem till sex dagar i veckan i så många kombinationer och mönster som kreativiteten tillåter. Då är du på god väg till att bli ditt mest vältränade jag – garanterat!